Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Philea

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Neix Philea, la unió de dues associacions de filantropia europees de referència

Brussel·les, 7 Desembre 2021

  • La nova institució és el resultat de la integració entre l’European Foundation Centre (EFC) i la Donors and Foundations Networks in Europe (Dafne). Àngel Font, director corporatiu d’Investigació i Salut a la Fundació ”la Caixa” i president actual de l’EFC, serà el president de Philea.
  • Philea (Philanthropy Europe Association) enriquirà un ecosistema divers i inclusiu d’organitzacions filantròpiques i donarà suport a xarxes de més de 30 països. Aglutinarà més de 10.000 fundacions que tenen com a objectiu treballar pel bé comú a Europa i arreu del món.
  • La primera conferència anual de Philea tindrà lloc a Barcelona del 30 de maig a l’1 de juny de 2022, amb la Fundació ”la Caixa” com a amfitriona.

Notícies relacionades