Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Art for Change

Compartir-ho

Imprimir la notícia

El 2022 arrancaran 19 projectes artístics per a la transformació social de col·lectius vulnerables en el context pandèmic actual

Barcelona, 21 Desembre 2021

  • El programa Art for Change de la Fundació ”la Caixa” llança una nova edició de la seva convocatòria en el context actual de pandèmia i ofereix, un any més, ajuts a projectes de diferents disciplines artístiques que començaran a funcionar al gener.
  • La revolta escènica del liti és un dels cinc projectes seleccionats a Barcelona, de creació teatral en l’àmbit de la salut mental, que comptarà amb la participació de pacients, famílies i personal sanitari.
  • Teatre Comunitari Barris i Pandèmia és una proposta multidisciplinària sobre la pandèmia del SIDA dels anys 80 a Barcelona, en base a testimonis de supervivents i familiars, records, prejudicis, mites sobre la malaltia, i reflexions comparatives amb la pandèmia del COVID-19.

Notícies relacionades