Tornar Tornar

Quatre projectes biomèdics innovadors reben l’impuls de la Fundació ”la Caixa” per accelerar la seva arribada al mercat i a la societat

Barcelona, 27 Desembre 2021

  • Un segon tall de la convocatòria CaixaResearch Consolidate 2021 premia quatre projectes biomèdics per contribuir que les seves innovacions es comercialitzin i arribin a la societat.
  • Els seleccionats són un projecte per desenvolupar cèl·lules sintètiques per a la detecció i la vigilància de les infeccions víriques; una tecnologia que actua sobre les cèl·lules mare canceroses per superar la resistència i la recidiva; un nou fàrmac construït amb un pèptid llançadora que travessa la barrera hematoencefàlica per tractar el càncer cerebral infantil, i unes ulleres intel·ligents per corregir les aberracions oculars greus.

Notícies relacionades