Tornar Tornar

Enllaços recomanats

CaixaForum

CosmoCaixa

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Més de 5 milions de persones tornen als centres i a les exposicions de la Fundació ”la Caixa” en un any marcat per la pandèmia

Barcelona, 3 Gener 2022

  • La Fundació ”la Caixa” ha fet un gran esforç per recuperar el ritme de visitants als vuit centres CaixaForum i a CosmoCaixa, com també a les exposicions itinerants, i s’ha adaptat a la situació per aconseguir que la cultura sigui segura seguint les restriccions de capacitat estipulades a causa de la COVID-19.
  • Set de cada deu visitants habituals abans de la pandèmia han tornat als centres CaixaForum i CosmoCaixa aquest 2021, un total d’1,9 milions de persones. A aquesta xifra cal sumar-hi els 3,3 milions de persones que han visitat les exposicions itinerants a més de
    70 ciutats de tot Espanya.

Notícies relacionades