Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Debat CaixaResearch

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Nou debat CaixaResearch sobre la falta de tractaments específics per al càncer infantil

Barcelona, 24 Gener 2022

  • En el pròxim Debat CaixaResearch, centrat en el càncer infantil, tindrem les veus de Jaume Mora, director científic del Pediatric Cancer Center Barcelona de l’Hospital Sant Joan de Déu, i Ana Patiño, catedràtica de Genètica i investigadora del Laboratori de Teràpies Avançades per a Tumors Sòlids de la Clínica Universidad de Navarra i el CIMA.
  • Ambdós experts parlaran sobre les diferències entre el càncer en adults i en infants o adolescents, i també sobre els reptes en la recerca del càncer infantil, un grup de malalties minoritàries, devastadores per als pacients i les seves famílies.
  • El col·loqui tindrà lloc el dilluns 24 de gener, a les 19 hores, en streaming. Per seguir-lo, cal emplenar aquest breu formulari, com a màxim, una hora abans de l’inici del debat.

Notícies relacionades