Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Programa Incorpora

Compartir-ho

Imprimir la notícia

El 2021, el programa Incorpora de la Fundació ”la Caixa” ha facilitat 41.482 nous llocs de treball a persones vulnerables

Madrid, 25 Gener 2022

  • En un any marcat pel context pandèmic, el programa Incorpora ha possibilitat 41.482 contractacions de persones amb dificultats especials per trobar feina gràcies a la col·laboració de més de 14.500 persones.
  • Això ha estat possible gràcies a 500 entitats socials i 1.200 tècnics dedicats a la integració laboral de col·lectius en situació de vulnerabilitat, persones amb discapacitat, joves en risc d’exclusió, víctimes de violència de gènere, aturats de llarga durada i exreclusos, entre d’altres.
  • La línia d’autoocupació Incorpora ha donat suport a la creació de 1.586 microempreses, posades en marxa per persones en risc d’exclusió social amb actitud i capacitat emprenedores.

Notícies relacionades