Tornar Tornar

L’Ajuntament de Barcelona i la Fundació ”la Caixa” subvencionen amb 1 M€ un total de 7 projectes de recerca científica per afrontar nous reptes urbans

Barcelona, 31 Gener 2022

  • L’Ajuntament de Barcelona i la Fundació ”la Caixa” han atorgat un milió d’euros a un total de set projectes de recerca científica al voltant de l’envelliment i qualitat de vida; mobilitat i protecció del medi ambient i noves tecnologies aplicades a l’habitatge, l’espai i els serveis públics per fer una Ciutat Sostenible.
  • Els ajuts s’han donat en un acte públic amb presencia del director corporatiu d’Investigació i Salut de Fundació “la Caixa”, Àngel Font, i el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí.
  • Els premiats ho són en el marc de la convocatòria 2021 del programa d’ajuts extraordinaris per a projectes de recerca científica que s’impulsa conjuntamente entre ambdues institucions

Notícies relacionades