Tornar Tornar

CaixaForum Palma revela la història amagada darrere dels faraons d’Egipte

Palma, 10 Febrer 2022

  • Els faraons, els senyors de les Dues Terres, van ser els encarregats de protegir Egipte dels enemics i de garantir l’ordre de l’univers. Van governar des del 3000 aC, aproximadament, fins a la conquesta romana, l’any 30 aC.
  • La nova exposició de la Fundació  ”la Caixa” en col·laboració amb el British Museum explora el simbolisme i l’ideari de la monarquia egípcia, desvetllant les històries que s’amaguen rere les 137 peces incloses a la mostra com a representació d’aquesta antiga civilització.

Notícies relacionades

CaixaForum+La música inunda aquest desembre CaixaForum+ amb la sèrie original From Vinyl to Camila i 15 documentals del Festival In-Edit

From Vinyl to Camila és una sèrie de producció pròpia que fa un recorregut antropològic i irreverent per la història de la música. Aquest mes la plataforma es converteix, a més, en seu online del Festival In-Edit i estrena diversos documentals que tenen Wim Wenders, Ken Loach o el dissenyador de moda Antonio Lopez com a protagonistes.

La música inunda aquest desembre CaixaForum+ amb la sèrie original <i>From Vinyl to Camila</i> i 15 documentals del Festival In-Edit