Tornar Tornar

Enllaços recomanats

CosmoCaixa

Compartir-ho

Imprimir la notícia

CosmoCaixa aprofundeix en els volcans i els paisatges per demostrar la fragilitat dels humans davant les forces de la Terra

Barcelona, 18 Febrer 2022

  • CosmoCaixa acull el 18 de febrer una nova edició de la Nit Neo, en la qual s’explorarà la relació entre ciència i art al voltant de les forces de la Terra a la geosfera i la biosfera.
  • La programació, que uneix la cultura més innovadora i la ciència, acollirà les xerrades de l’artista i ambientòloga Paula Bruna amb Jordi Martínez Vilalta; el mapping de grans dimensions Slow Violence, l’últim projecte dels creadors Hamill Industries; la projecció immersiva Radical Compromise al Planetari, i el concert audiovisual Estratoclasi, amb Carlos Martorell i Adrià Grandia.
  • La programació que emergeix sota el segell Neo és una proposta consolidada a CosmoCaixa en la qual convergeixen diferents disciplines científiques i tecnològiques per acostar els visitants a la ciència, a través de les pràctiques artístiques més innovadores.

Notícies relacionades