Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

José María Álvarez Pallete, Isabel Gabarró, Joaquín Gay de Montellá i Pablo Isla s’incorporen al Patronat de la Fundació Bancària ”la Caixa”

Barcelona, 21 Febrer 2022

  • El Patronat de la Fundació Bancària ”la Caixa” ha aprovat avui a Barcelona la incorporació de José María Álvarez Pallete, Isabel Gabarró, Joaquín Gay de Montellá i Pablo Isla. Els nous membres substitueixen en el Patronat Salvador Alemany, César Alierta, Antoni Fitó i Javier Solana, els mandats dels quals acaben per venciment temporal.
  • A més, el Patronat ha aprovat per unanimitat la reelecció d’Isidre Fainé com a President de la Fundació Bancària ”la Caixa” per als propers quatre anys. Juan José López Burniol renova també com a Vicepresident.
  • La Fundació ”la Caixa” tindrà el 2022 un pressupost de 515 milions d’euros, de manera que es manté per tretzè exercici consecutiu una inversió social superior als 500 milions d’euros l’any.

Notícies relacionades