Tornar Tornar

Malalties minoritàries: diagnòstic difícil, falta de tractaments específics i escàs finançament

Barcelona, 23 Febrer 2022

  • Dos experts del Centre d’Investigació Biomèdica en Xarxa de Malalties Rares, Pablo Lapunzina i Víctor Martínez-González, debatran uns dies abans del Dia Mundial de les Malalties Rares sobre aquestes patologies, que afecten menys de 5 de cada 10.000 habitants i que no tenen tractament específic en el 95 % dels casos.
  • Els dos investigadors parlaran en un Debat CaixaResearch sobre què són les malalties òrfenes, quins tractaments hi ha per a les patologies minoritàries, què són els usos compassius de medicaments, a quines barreres s’enfronten la recerca i la innovació en aquestes malalties i quins són els motius del retard en els diagnòstics.
  • El col·loqui tindrà lloc el dimecres 23 de febrer a les 19 hores en streaming. Per seguir-lo, cal emplenar aquest breu formulari, com a molt tard, una hora abans de l’inici del debat.

Notícies relacionades