Tornar Tornar

Enllaços recomanats

ISGlobal

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Un estudi troba que els nens i les nenes que viuen i estudien prop d’espais verds pateixen menys estrès oxidatiu

Barcelona, 1 Març 2022

  • Un estudi liderat per l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), centre impulsat per la Fundació ”la Caixa” troba que una major exposició a vegetació s’associa amb nivells més baixos d’estrès oxidatiu i que aquesta associació s’observa independentment de l’activitat física que duen a terme les nens i nens.
  • L’estrès oxidatiu ens fa envellir o emmalaltir. Fins ara no s’havien estudiat els efectes directes de viure o estudiar prop d’espais verds en els processos biològics. És especialment important per conèixer el paper que pot tenir l’exposició a vegetació en les malalties respiratòries i al·lèrgiques.

Notícies relacionades