Tornar Tornar

CaixaForum Barcelona explora la influència del hacking en l’art

Barcelona, 9 Març 2022

  • Rates! Rates! Rates! La gramàtica poètica del ‘hack’ analitza, més enllà de les noves tecnologies, el hack com a acte poètic i revolucionari en l’art per subvertir la nostra percepció. Aquesta forma de llenguatge dissident, integrat en les pràctiques artístiques contemporànies de la mostra, es converteix en una estratègia que actua com a contrapoder dels relats hegemònics.
  • Entre material audiovisual, fotografies i instal·lacions, l’exposició inclou deu peces de nou artistes de diferents generacions i mitjans: Elena Asins, Gordon Matta-Clark, Antoni Muntadas, Öyvind Fahlström, Martha Rosler, Zheng Mahler, Eve Sussman, Werker Collective i Grup de Treball. Les obres procedeixen de les col·leccions d’art contemporani de la Fundació ”la Caixa”, del MACBA i del Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, o han estat cedides en préstec pels mateixos artistes.
  • Comissariada per Bárbara Cueto, és la segona mostra de l’actual temporada que s’emmarca en la cinquena edició de la convocatòria per a joves professionals Suport a la creació. Comisart, impulsada per la Fundació ”la Caixa”.

Notícies relacionades