Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Creu Roja

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La Fundació ”la Caixa” destina 1,5 milions d’euros a la Creu Roja per atendre els desplaçats interns i els refugiats ucraïnesos

Barcelona, 18 Març 2022

  • Aquesta partida permetrà reforçar tres línies d’acció: promoure la integració sociolaboral dels refugiats a Espanya; facilitar trasllats sociosanitaris de persones en situacions d’extrema vulnerabilitat, i atendre els desplaçats interns a la regió sud-oest d’Ucraïna i a la frontera amb Romania.
  • «Amb aquesta iniciativa volem donar suport a la tasca imprescindible de la Creu Roja al conflicte d’Ucraïna. Estem convençuts que aquest tipus d’aliances són la millor eina i la més eficaç per abordar una crisi humanitària que ens interpel·la i que exigeix el compromís i la solidaritat de tothom», ha explicat Antoni Vila Bertrán, director general de la Fundació ”la Caixa”.

Notícies relacionades