Tornar Tornar

Vall d’Hebron estrena el nou Espai Familiar de Neonatologia ‘Com a casa’, que afavoreix la recuperació dels nadons prematurs i dels nascuts a terme amb patologia crònica i complexa

Barcelona, 3 Maig 2022

  • El nou espai familiar fomenta la implicació dels progenitors en les cures, el mètode cangur i la lactància materna, que presenten demostrats beneficis en el desenvolupament i evolució dels nadons, i permet escurçar l’estada a l’hospital.
  • L’espai compta amb dotze habitacions familiars dotades de la tecnologia necessària per atendre els nadons prematurs i els nadons a terme amb patologia crònica i complexa. Estan dissenyades per afavorir la intimitat, la comoditat i l’aprenentatge de les famílies en la cura dels fills durant l’ingrés.
  • El nou espai familiar ha estat possible gràcies a la campanya de recaptació de fons ‘Amb tu, com a casa’, impulsada per la família l’Álvaro, un nen que va passar els seus primers tres mesos de vida al Servei de Neonatologia de Vall d’Hebron.

Notícies relacionades