Tornar Tornar

Enllaços recomanats

EduCaixa Challenge 2022

Compartir-ho

Imprimir la notícia

El Campus EduCaixa Challenge 2022 reuneix 358 joves talents a Barcelona

Barcelona, 5 Maig 2022

  • El repte del campus, celebrat a Barcelona, consisteix en desenvolupar projectes innovadors i sostenibles que impactin de manera positiva en la societat. Els alumnes disposen de l’ajuda d’una vintena d’educoaches per evolucionar les seves idees.
  • Els finalistes presents a la cita es divideixen en 99 equips d’estudiants d’ESO i Batxillerat provinents d’Espanya i Portugal, seleccionats d’entre 1.252 candidatures.
  • El premi per als 20 equips guanyadors, i els seus prop de 100 integrants, serà un viatge formatiu a Silicon Valley aquest estiu, en el qual visitaran universitats com Standford i Berkeley, i empreses capdavanteres de l’àmbit tecnològic.

Notícies relacionades