Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Cap Llar Sense Aliments

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La inflació i el conflicte a Ucraïna cronifiquen la demanda d’ajuda als Bancs d’Aliments

Barcelona, 11 Maig 2022

  • Més de 236.500 persones a Catalunya (prop d’1,5 milions a Espanya) continuen en situació de pobresa alimentària, i la xifra creixerà a causa de l’escalada de l’IPC i l’encariment de la cistella de la compra.
  • La inflació també posa en risc les provisions dels Bancs d’Aliments i de les entitats que reparteixen menjar als barris i pobles. Cada vegada reben menys donatius i excedents, de manera que han hagut de reduir més d’un 10% la quantitat d’aliments que distribueixen.
  • Davant d’aquesta nova emergència social, la Fundació ”la Caixa” i CaixaBank impulsen la tercera edició de la campanya de donatius Cap Llar Sense Aliments.

Notícies relacionades