Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” i l’Ajuntament d'Eivissa converteixen la ciutat en un museu a cel obert, amb l’exposició Altres mons

Eivissa, 12 Maig 2022

  • Després de milions d’especulacions sobre els punts de llum mòbils que els antics grecs anomenaven πλανήτης (‘vagabunds’, en llatí, planētēs), avui, per primera vegada en la història, sabem quina és la veritable naturalesa dels astres que poblen el nostre sistema solar.
  • Aquest autor escull i tracta imatges originals en blanc i negre captades en diferents missions planetàries de les principals agències espacials, com l’ESA i la NASA, i compon mosaics en color. El resultat és un viatge per la varietat increïble de mons que constitueixen el sistema solar a través de fotografies de gran bellesa aconseguides al llarg de sis dècades d’exploració robotitzada.

Notícies relacionades