Tornar Tornar

CaixaForum Barcelona trasllada al vestíbul el tapís de Miró després de la seva restauració

Barcelona, 15 Juny 2022

  • CaixaForum Barcelona ha traslladat al vestíbul el tapís que Joan Miró i l’artista tèxtil Josep Royo van crear per a ”la Caixa”, després de culminar amb èxit la seva restauració al centre a la vista del públic.
  • Des d’aquest dimecres, l’obra d’art creada el 1980 es troba dins d’una vitrina de vidre a l’entrada de CaixaForum Barcelona per tal que el públic pugui veure-la a l’entrada i sortida de l’espai cultural.
  • L’obra va desembarcar al centre fa dos meses per la seva restauració pública en un espai museïtzat, on el públic podia descobrir la història amagada darrera de la peça, un dels set tapissos monumentals que va realitzar Miró.

Notícies relacionades

CaixaForum+CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva

Destaquen llargmetratges com Sonoma, sobre l’espectacle de La Veronal, i sèries com Fanzilona, que aborda cinc dècades de la cultura alternativa barcelonina; Booklovers, sobre la dimensió llibresca de les ciutats; From Vinyl to Camila, aproximació irreverent a l’evolució de la música dels últims seixanta anys, o Je suis un ange, deconstruint «Alexina B.», sobre el procés creatiu de l’òpera homònima.

CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva