Tornar Tornar

CaixaForum Palma camina damunt la Lluna amb Neil Armstrong i Buzz Aldrin

Palma, 15 Juny 2022

  • La Fundació ”la Caixa” presenta l’exposició Apollo 11. L’arribada de l’home a la Lluna, que permet als visitants de CaixaForum Palma fer un viatge a una de les grans efemèrides de la conquesta de l’espai i remuntar-se al 20 de juliol de 1969, quan per primera vegada es va arribar a la Lluna a bord de la nau Apollo 11.
  • Neil Armstrong va fer els primers passos sobre la superfície lunar i va pronunciar la frase històrica: «És un petit pas per a un home, però un gran salt per a la humanitat». L’esdeveniment, que havia de representar l’inici de la colonització espacial, va ser rebut al centre de control i retransmès arreu del món.
  • La mostra acull diversos mòduls interactius, com el simulador del llançament d’un coet o una taula tàctil per recórrer tota la superfície lunar, a més de documents sonors i gràfics sobre el projecte Apollo 11 abans, durant i després de l’arribada a la Lluna, i el que això va significar per al progrés de la societat i de les ciències de l’espai.

Notícies relacionades