Tornar Tornar

CaixaForum Madrid descobreix la vida de sis mòmies d’Egipte

Madrid, 14 Juliol 2022

  • En una nova col·laboració amb el British Museum, l’exposició Mòmies d’Egipte: Redescobrint sis vides il·lustra la història que s’amaga rere sis mòmies egípcies i ofereix una visió de com vivia i moria la gent al llarg de la vall del Nil entre el 800 aC i el 100 dC.
  • El recorregut explora la identitat d’aquests sis ciutadans que van viure a l’antic Egipte, gràcies als nous descobriments aportats per tecnologia puntera no invasiva, que permet desembolcallar virtualment les seves fràgils restes.
  • Un funcionari, dos sacerdots, una dona casada, un nen i un jove grecoromà són els protagonistes d’aquesta exposició, que aprofundeix en els processos de momificació, la visió de la mort dels antics egipcis i el concepte del més enllà en aquesta antiga civilització.

Notícies relacionades

CaixaForum+La música inunda aquest desembre CaixaForum+ amb la sèrie original From Vinyl to Camila i 15 documentals del Festival In-Edit

From Vinyl to Camila és una sèrie de producció pròpia que fa un recorregut antropològic i irreverent per la història de la música. Aquest mes la plataforma es converteix, a més, en seu online del Festival In-Edit i estrena diversos documentals que tenen Wim Wenders, Ken Loach o el dissenyador de moda Antonio Lopez com a protagonistes.

La música inunda aquest desembre CaixaForum+ amb la sèrie original <i>From Vinyl to Camila</i> i 15 documentals del Festival In-Edit