Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” i CaixaBank recullen més de 200.000 euros per als bancs d’aliments de Catalunya

Barcelona, 18 Juliol 2022

  • Més de 4.320 persones en situació de vulnerabilitat de Catalunya tenen garantida una alimentació bàsica durant aquest estiu gràcies a les prop de 214 tones d’aliments bàsics aconseguides en la tercera edició de la iniciativa solidària Cap llar sense aliments i que ja està distribuint arreu del territori el Banc dels Aliments a través de 648 entitats socials.
  • Conscient de la urgència de donar resposta als milers de persones que més ho necessiten, la Fundació ”la Caixa” ha aportat un milió d’euros addicionals a la iniciativa, cosa que fa un total d’1,6 milions d’euros recollits en el global d’Espanya, que ajudaran a 34.700 persones. Fins al 31 d’agost, els canals electrònics estaran oberts per poder-hi col·laborar.
  • Durant els tres darrers anys d’emergència social, aquesta acció solidària ha recollit un total de 7,3 milions d’euros. Gràcies a aquests donatius, s’han pogut adquirir i distribuir 7.770 tones d’aliments bàsics a través dels bancs d’aliments.

Notícies relacionades