Tornar Tornar

120 estudiants universitaris reben una beca de la Fundació ”la Caixa” per a cursar estudis de postgrau a l'estranger

Madrid, 20 Juliol 2022

  • Ses Majestats els Reis d’Espanya han presidit la cerimònia de lliurament de les beques de postgrau a l’estranger de la Fundació ”la Caixa”, corresponents a la seva 40a edició.
  • Els 120 estudiants universitaris becats de tot l’Estat van ser seleccionats per la seva excel·lència en la convocatòria de 2021 i han obtingut admissions en algunes de les millors universitats del món.
  • Entre els anys 1982 i 2021, l’entitat ha destinat 189 milions d’euros al programa, un dels més rellevants d’Europa. Al llarg d’aquest període, 3.687 universitaris han pogut ampliar la seva formació a l’estranger amb les beques de la Fundació ”la Caixa”.

Notícies relacionades