Tornar Tornar

Un estudi de la Fundació ”la Caixa” evidencia que hi ha una bretxa de gènere en relació amb la riquesa a partir dels 65 anys

Barcelona, 17 Agost 2022

  • Els homes grans viuen en llars amb més patrimoni que les dones grans: tenen a l’entorn de 16.000 euros més de riquesa mitjana equivalent. Aquesta diferència significativa no es detecta a les franges d’edat inferiors.
  •  És una de les conclusions principals de l’estudi Els homes, viuen en llars amb més patrimoni que les dones? de l’Observatori Social de la Fundació ”la Caixa”, a càrrec de l’investigador Diederik Boertien, del Centre d’Estudis Demogràfics.
  • A l’entorn del 31 % de les dones de més de 65 anys disposen de menys de 2.000 euros de patrimoni financer disponible, en comparació amb el 25 % de dels homes més grans de 65 anys.

Notícies relacionades