Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” augmenta el 42% els ajuts per a entitats socials catalanes en un context marcat per la postpandèmia i la inflació

Tarragona, 12 Setembre 2022

  • L’increment de la dotació del programa permetrà arribar a més entitats i a més persones en situació de vulnerabilitat en un moment en què, segons l’Idescat, la pobresa i l’exclusió social afecten el 26% de la població catalana degut a l’encadenament de crisis.
  • «Sabem l’esforç extraordinari que estan fent les entitats socials. Per això intensifiquem la nostra col·laboració amb el tercer sector ampliant la dotació i facilitant l’accés als ajuts. Volem ser més a prop que mai de les entitats i les persones en situació de vulnerabilitat, i impulsar el màxim de projectes que impactin en qui més ho necessita», ha explicat el subdirector general de la Fundació ”la Caixa”, Marc Simón.

Notícies relacionades