Tornar Tornar

Identitat, matemàtiques i física es troben a l’exposició Miralls, dins i fora de la realitat de CaixaForum Tarragona

Tarragona, 13 Setembre 2022

  • Miralls, dins i fora de la realitat és una exposició imaginativa que fa servir el potencial i les aplicacions d’aquests objectes tan fascinants per fer-nos reflexionar i mostrar que la realitat es pot observar des d’òptiques diferents.
  • Part de l’originalitat se centra en el fet que, amb un únic element museogràfic —els miralls—, es construeix un atractiu itinerari que permet experimentar de manera interactiva amb els seus efectes i particularitats per entendre diferents fenòmens relacionats amb aquest objecte, unint física i matemàtiques.
  • L’exposició convida els visitants a travessar, literalment, un mirall, tal com va fer Alícia al País de les Meravelles. A partir d’aquest moment comença el recorregut expositiu, que aprofundeix en primer lloc en les propietats d’objectes com miralls plans o calidoscòpics des del vessant més accessible per descobrir-hi aspectes matemàtics i començar a preguntar-nos sobre allò que reflecteixen.

Notícies relacionades

CaixaForum+CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva

Destaquen llargmetratges com Sonoma, sobre l’espectacle de La Veronal, i sèries com Fanzilona, que aborda cinc dècades de la cultura alternativa barcelonina; Booklovers, sobre la dimensió llibresca de les ciutats; From Vinyl to Camila, aproximació irreverent a l’evolució de la música dels últims seixanta anys, o Je suis un ange, deconstruint «Alexina B.», sobre el procés creatiu de l’òpera homònima.

CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva