Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Health Meeting Cap Roig 2022

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Els Jardins de Cap Roig acullen una trobada de 41 investigadors punters per parlar sobre els reptes de la recerca en salut a Espanya i Portugal

Girona, 27 Setembre 2022

  • Entre els participants de l’esdeveniment organitzat per la Fundació ”la Caixa” hi ha el director general del Centre Nacional d’Investigacions Cardiovasculars Carlos III (CNIC) i director de l’Institut Cardiovascular i Physician-in-Chief del Mount Sinai Medical Center de Nova York, Valentí Fuster; el director de l’Institut de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) i de la Fundació Clínic per la Recerca Biomèdica (FCRB), Elías Campo, i la directora executiva i líder de grup a l’Institut de Medicina Molecular (iMM) de Lisboa, Maria Mota, entre molts d’altres.
  • Durant l’esdeveniment, que convertirà Cap Roig en un escenari de concentració de coneixement i reflexió científica, també s’hi celebraran debats sobre eines i tecnologies de recerca, innovació i transferència de coneixement, i recerca bàsica i clínica.
  • Tots els investigadors participants en la trobada van rebre un ajut en la primera convocatòria CaixaResearch d’Investigació en Salut per dur a terme a Espanya i Portugal projectes d’excel·lència en malalties infeccioses, neurociències, oncologia, i malalties cardiovasculars i metabòliques relacionades.

Notícies relacionades