Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Programa Sempre Acompanyats

Compartir-ho

Imprimir la notícia

“Una paraula per canviar-ho tot”: La Fundació ”la Caixa” impulsa a Catalunya una marató per afrontar la soledat en la gent gran

Barcelona, 27 Setembre 2022

  • La Fundació ”la Caixa” posa en marxa una acció a les 7 ciutats catalanes en les quals desplega el programa Sempre Acompanyats, amb la finalitat de sensibilitzar sobre el fenomen de la soledat i la importància de les relacions socials.
  • Diferents places i carrers d’aquestes localitats es convertiran en espais de debat i visibilització de la soledat per a tots els públics, on reconeguts experts abordaran temes vinculats amb la soledat des de diferents enfocaments: emocions i benestar, edatisme i estereotips sobre la vellesa o la influència de la soledat en la salut i en la pandèmia, entre d’altres.
  • Aquesta marató de paraules parteix de la convicció que el primer pas per afrontar la soledat és parlar i compartir sentiments i emocions, com també conscienciar la població sobre els seus efectes per afavorir l’empoderament de la gent gran.

Notícies relacionades