Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La Fundació ”la Caixa” i la Generalitat col·laboren per recuperar 11 monuments del gòtic català

Barcelona, 3 Octubre 2022

  • La Fundació ”la Caixa” i el Departament de Cultura de la Generalitat col·laboren per recuperar onze monuments del patrimoni català a través del programa Temps de Gòtic, que suma una dotació de 6,34 milions d’euros invertits íntegrament per l’entitat.
  • Amb l’objectiu de posar en valor, millorar i conservar el llegat patrimonial gòtic de Catalunya, la Fundació ”la Caixa” i la Generalitat treballen conjuntament per restaurar, protegir i difondre monuments repartits pel territori català.
  • Entre els monuments destaquen el frontal florentí de la Seu de Manresa(Barcelona), l’antic Hospital de Cervelló(Barcelona), l’antic Palau Episcopal, avui Museu d’Artde Girona; l’església de Sant Domènec, a Girona, l’església de Sant Llorenç, a Lleida, i l’església de Santa Maria, a la plaça Major de Sanaüja (Lleida).

Notícies relacionades