Tornar Tornar

El Premi Nobel de Física Serge Haroche revelarà a CosmoCaixa els misteris que s’amaguen rere l’univers de la llum

Barcelona, 10 Octubre 2022

  • La Fundació ”la Caixa” presenta al Museu de la Ciència CosmoCaixa, la conferència «L’univers a través de la llum», a càrrec de Serge Haroche, Premi Nobel de Física el 2012.
  • Serge Haroche compartirà amb els assistents els seus coneixements sobre la llum a través de la història científica. El Premi Nobel de Física explicarà conceptes fascinants, com ara la física quàntica o la teoria de la relativitat.
  • La sessió, que se celebrarà el 10 d’octubre a les 19 h a CosmoCaixa, s’emmarca dins el cicle Grans de la ciència, que des del mes de maig acull personalitats il·lustres de la ciència que han assolit fites o han fet descobriments excepcionals per a la humanitat.

Notícies relacionades