Tornar Tornar

CosmoCaixa ens apropa la història de supervivència dels dinosaures amb una nova projecció al Planetari

Barcelona, 20 Octubre 2022

  • A partir del 22 d’octubre, el Museu de la Ciència CosmoCaixa programa al seu Planetari una nova pel·lícula a cúpula completa per a tota la família que ens farà viatjar fins al cretaci per conèixer millor la capacitat d’adaptació dels dinosaures.
  • Entre moltes altres, les espècies Spinosaurus, Ankylosaurus, Carnotauruso Citipatis són presents en aquesta nova projecció, que acostarà els espectadors a les diferents transformacions dels ecosistemes de la Terra i als canvis climàtics que anaven dificultant la vida dels dinosaures.
  • El Planetari del museu, una de les instal·lacions més avançades en el seu gènere a escala internacional, obre una finestra a l’univers gràcies a projeccions per a diferents edats que tenen com a objectiu final divulgar l’astronomia.

Notícies relacionades