Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” analitza la importància de la dieta en la prevenció del càncer

Barcelona, 27 Octubre 2022

  • El Debat CaixaResearch d’octubre explorarà la relació entre l’alimentació i el càncer a través dels experts Marina Pollán, directora científica del CIBERESP i professora del Centro Nacional de Epidemiología de l’Instituto de Salud Carlos III (CNE-ISCIII), i Marcos Malumbres, investigador principal del Grup de Divisió Cel·lular i Càncer del Centro Nacional de Investigaciones Oncológicas (CNIO).
  • Com a mínim el 18 % de tots els casos de càncer estan relacionats amb l’excés de pes, la inactivitat física, el consum d’alcohol o una nutrició deficient, per la qual cosa es podrien prevenir els danys i fins i tot evitar-los vigilant el que mengem.
  • Menjar menys greixos disminueix el risc de càncer? La fibra en els aliments pot reduir el risc de càncer? Tenint en compte les causes multifactorials del càncer, fins a quin punt pot afectar cadascuna el desenvolupament del càncer? Aquestes i altres preguntes es respondran en el debat.

Notícies relacionades

Què en sabem de la covid persistent?

Un Debat CaixaResearch analitzarà el que coneixem d’aquesta afecció amb múltiples símptomes que experimenta entre el 10 i el 20% de la població en recuperar-se de la malaltia inicial per COVID-19.

La Fundació ”la Caixa” explora el que sabem sobre la covid persistent en un nou Debat CaixaResearch