Tornar Tornar

El jardí d’Anglada-Camarasa floreix a CaixaForum Palma

Palma, 3 Novembre 2022

  • El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” ofereix un passeig pel jardí d’Anglada-Camarasa a través d’una mostra que aprofundeix en la passió que l’artista sentia per la jardineria i els elements florals, i en com la va plasmar en la seva obra al llarg de la seva trajectòria.
  • L’exposició proposa un recorregut, mitjançant una selecció d’olis, fotografies, estampes i objectes de la Col·lecció Hermen Anglada-Camarasa, a través de tres àmbits que tracen l’interès creixent de l’artista per les flors.
  • El projecte expositiu pren com a punt de partida el jardí d’El Pinaret del Port de Pollença, que el mateix artista va crear i cultivar, i on fins i tot hi va haver flors exòtiques portades d’altres països.

Notícies relacionades