Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” dona suport a tres projectes d’innovació biomèdica per ajudar que passin del laboratori al mercat i a la societat

Barcelona, 14 Novembre 2022

  • La convocatòria CaixaResearch Consolidate 2022 ha seleccionat tres projectes d’innovació biomèdica amb potencial, als que premiarà amb 300.000 euros cadascun per contribuir a que les seves solucions es comercialitzin i arribin a la societat.
  • Els projectes que rebran l’ajut treballen en el desenvolupament d’un nou dispositiu mèdic per millorar el monitoratge de senyals elèctrics cerebrals en nounats i adults; nous fàrmacs per disminuir el dolor, i un anticòs monoclonal per al tractament contra el càncer.
  • Més enllà del suport econòmic, els investigadors escollits en aquesta convocatòria que impulsa la transferència de coneixement i tecnologies en l’àmbit de la biomedicina i la salut disposaran d’activitats personalitzades de mentoria i suport expert.

Notícies relacionades