Tornar Tornar

CosmoCaixa dedica la nova Nit Neo a la neurociència i presenta l’espectacle electrònic immersiu de l’artista Dasha Rush

Barcelona, 18 Novembre 2022

  • La Fundació ”la Caixa” presenta el divendres 18 de novembre al Museu de la Ciència CosmoCaixa una nova edició de la Nit Neo en la qual s’explorarà, a través de la neurociència, el poder del cervell humà, l’òrgan més complex del cos humà.
  • La Nit Neo, que uneix la cultura més innovadora i la ciència, presentarà aquesta vegada l’espectacle Aurora cerebralis, un xou audiovisual d’electrònica experimental inspirat en la neurociència que ha creat Dasha Rush, compositora i productora russa, amb la col·laboració de l’artista visual Alex Guevara.
  • Aquesta jornada dedicada al poder de la ment també inclou les converses dels artistes Dasha Rush i Alex Guevara; la instal·lació audiovisual immersiva Vestibular_1, d’Albert Barqué-Duran i Marc Marzenit, i visites comentades a la gran cúpula en forma de cervell humà, tot un clàssic del Museu de la Ciència.

Notícies relacionades