Tornar Tornar

Enllaços recomanats

CaixaForum Barcelona

Compartir-ho

Imprimir la notícia

CaixaForum Barcelona fa sortir a la llum les col·leccions privades de deu artistes

Barcelona, 23 Novembre 2022

  • Déus, mags i savis. Les col·leccions privades dels artistes se centra en la inclinació col·leccionista d’artistes rellevants de les últimes dècades i submergeix els visitants en els seus universos creatius i més personals amb obres destacades de la Col·lecció d’Art Contemporani Fundació ”la Caixa”.
  • L’exposició mostra, d’una banda, obres de Rosa Amorós, Miquel Barceló, Georg Baselitz, Luis Feito, Joan Hernández Pijuan, Manolo Millares, Joan Miró, Susana Solano, Hiroshi Sugimoto i Antoni Tàpies, totes pertanyents als fons de la Col·lecció d’Art Contemporani Fundació ”la Caixa”, i s’acompanya, d’altra banda, de peces de les col·leccions particulars d’aquests artistes, de manera que es genera un diàleg d’una intensitat màgica.
  • D’aquesta manera fa sortir a la llum peces que formen part de l’àmbit privat dels artistes i que ofereixen informació de referents del passat i d’altres cultures que els han servit d’inspiració i estímul creatiu.

Notícies relacionades

CaixaForum+La música inunda aquest desembre CaixaForum+ amb la sèrie original From Vinyl to Camila i 15 documentals del Festival In-Edit

From Vinyl to Camila és una sèrie de producció pròpia que fa un recorregut antropològic i irreverent per la història de la música. Aquest mes la plataforma es converteix, a més, en seu online del Festival In-Edit i estrena diversos documentals que tenen Wim Wenders, Ken Loach o el dissenyador de moda Antonio Lopez com a protagonistes.

La música inunda aquest desembre CaixaForum+ amb la sèrie original <i>From Vinyl to Camila</i> i 15 documentals del Festival In-Edit