Tornar Tornar

Enllaços recomanats

CaixaForum Madrid

Compartir-ho

Imprimir la notícia

CaixaForum Madrid es converteix en epicentre de la fotografia experimental

Madrid, 1 Desembre 2022

  • El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’estrena d’una exposició inèdita que proposa un recorregut per la fotografia experimental en col·laboració amb el Musée National d’Art Moderne – Centre National d’Art et de Culture Georges Pompidou de París.
  • La mostra, amb 172 obres de 107 artistes, se submergeix en aquesta branca de la fotografia que han practicat nombrosos artistes i professionals de múltiples disciplines i llocs, com ara Man Ray, László Moholy-Nagy, Lisa Oppenheim, Florence Henri, William Klein, Brassaï, André Breton, Rudolf Steiner, Barbara Kruger, Constantin Brancusi, Olafur Eliasson, Paul Éluard, Barbara Morgan i Suzanne Muzard, entre molts d’altres.
  • Lluny d’una lectura lineal i cronològica, Visions expandides. Fotografia i experimentació proposa un recorregut d’experimentació fotogràfica des del començament del segle xx fins als nostres dies, i posa en diàleg obres històriques i contemporànies amb la finalitat de ressaltar afinitats i analogies entre artistes de diferents èpoques i moviments.

Notícies relacionades