Tornar Tornar

El paleoantropòleg Juan Luis Arsuaga dissertarà a CosmoCaixa sobre la longevitat dels homínids i els recursos del planeta

Barcelona, 1 Desembre 2022

  • La Fundació ”la Caixa” presenta al Museu de la Ciència CosmoCaixa, a càrrec del paleoantropòleg Juan Luis Arsuaga, la conferència «Malthus i la seva trampa: el perquè de la nostra longevitat», en la qual dissertarà sobre la longevitat dels homínids, sobre Malthus, Darwin i la selecció natural, i sobre la nostra supervivència i la del planeta.
  • El reconegut paleoantropòleg explicarà als assistents per què la longevitat és un dels principals paràmetres biològics que han canviat al llarg de l’evolució humana.
  • La sessió, que se celebrarà el dijous 1 de desembre a les 19 h a CosmoCaixa, s’emmarca en el cicle «Grans de la ciència», que des del mes de maig acull personalitats il·lustres de la ciència que han assolit fites o han fet descobriments excepcionals per a la humanitat.

Notícies relacionades