Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Art for Change

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Art for Change impulsa a Catalunya vuit nous projectes artístics de transformació social per a col·lectius en situació de vulnerabilitat

Barcelona, 29 Desembre 2022

  • La Fundació ”la Caixa” llança una nova edició de la convocatòria d’Art for Change per oferir, un any més, ajuts a projectes de diferents disciplines artístiques que començaran a funcionar aquest gener.
  • Entre aquestes projectes destaquen iniciatives innovadores, com 10 moviments per a una exposició, proposta multidisciplinària per a l’empoderament femení; El que és nostre, peça escènica protagonitzada per temporers de la collita de la fruita que trenca estereotips sobre les persones migrants, o Arte, dislocamiento y vulnerabilidad: fotografiar Barcelona desde las orillas, projecte dirigit a persones amb trastorns de salut mental per promoure noves narratives i punts de vista.
  • Aquesta convocatòria, dotada amb prop de 450.000 euros, suposa un impuls per al teixit cultural del territori a través d’aquests ajuts a artistes i entitats culturals, a més de fomentar les xarxes de comunicació entre ells amb les diferents trobades que s’organitzen durant l’any per compartir aprenentatges i experiències.

Notícies relacionades