Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” llança un nou programa d’ajuts a la innovació en biomedicina i salut

Madrid, 9 Febrer 2023

  • Amb CaixaImpulse Innovació, l’entitat fomentarà la translació de recerques punteres del laboratori als pacients mitjançant la creació de nous productes, serveis i empreses de ciències de la vida i la salut. El programa oferirà als científics emprenedors suport econòmic —fins a 700.000 euros— per impulsar els seus projectes, i acompanyament a través de mentories individualitzades i formació.
  • La Fundació ”la Caixa” destinarà fins a 5 milions d’euros a aquesta nova convocatòria, a la qual es podran presentar candidatures del 13 de febrer al 30 de març. Els projectes seran seleccionats per un panel internacional d’experts i professionals de l’àmbit de les ciències de la vida i la salut.
  • El compromís de l’entitat amb la transformació del coneixement científic en innovacions que generin valor i impacte en la societat es remunta a l’any 2015, quan va crear un primer programa al qual ha destinat 18 milions d’euros en vuit anys per donar suport a 173 projectes que han derivat en la creació de 39 spin offs.

Notícies relacionades