Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Incorpora

Compartir-ho

Imprimir la notícia

El programa Incorpora de la Fundació ”la Caixa” ha facilitat 12.126 nous llocs de treball a persones en risc d’exclusió aquest 2022 a Catalunya

Barcelona, 13 Febrer 2023

  • Aquests llocs de treball s’han aconseguit gràcies a la tasca de prop de 140 entitats socials de Catalunya, més de 4.000 empreses i més de 350 tècnics dedicats a la integració laboral de col·lectius en situació de vulnerabilitat, persones amb discapacitat, joves en risc d’exclusió, víctimes de violència de gènere, aturats de llarga durada i exreclusos, entre d’altres. Aquest any, hi ha hagut un increment destacat dels contractes indefinits, que suposen més del 30 % del total a Espanya.
  • La línia d’autoocupació Incorpora ha donat suport a la creació de 532 negocis catalans liderats per persones en risc d’exclusió social amb vocació emprenedora.

Notícies relacionades