Tornar Tornar

CaixaForum Barcelona dedica una exposició al retrat del segle XIX

Barcelona, 15 Febrer 2023

  • El públic podrà contemplar un total de 173 peces dels fons de la pinacoteca nacional amb exemples de Goya, Madrazo, Rosales, Martí Alsina, Villanueva, Fortuny, Pinazo, Sorolla, Zuloaga i Nonell, entre molts d’altres.
  • L’exposició ofereix als visitants la possibilitat d’endinsar-se, a través d’un gènere d’importància cabdal en la pintura espanyola, en l’època que va veure néixer les estructures econòmiques i socials que han configurat la nostra contemporaneïtat.

Notícies relacionades

CaixaForum+CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva

Destaquen llargmetratges com Sonoma, sobre l’espectacle de La Veronal, i sèries com Fanzilona, que aborda cinc dècades de la cultura alternativa barcelonina; Booklovers, sobre la dimensió llibresca de les ciutats; From Vinyl to Camila, aproximació irreverent a l’evolució de la música dels últims seixanta anys, o Je suis un ange, deconstruint «Alexina B.», sobre el procés creatiu de l’òpera homònima.

CaixaForum+ desvela la seva programació per a aquesta tardor, carregada d’estrenes originals i en exclusiva