Tornar Tornar

CosmoCaixa dedica la nova Nit Neo, Ars automàtica, a explorar el poder de les màquines com a creadores d’art

Barcelona, 17 Febrer 2023

  • La Fundació ”la Caixa” presenta al Museu de la Ciència CosmoCaixa, el divendres 17 de febrer, una nova edició de la Nit Neo. Amb el títol Ars automàtica, s’explorarà el poder de les màquines i de les tecnologies digitals a l’hora de crear art actualment.
  • La Nit Neo, que uneix la cultura més innovadora i la ciència, presentarà un diàleg únic entre el piano i la intel·ligència artificial, amb la proposta artística de Marco Mezquida al piano i Philippe Salembier, Josep Maria Comajuncosas i Iván Paz a la programació.
  • Els visitants també podran descobrir la proposta immersiva Live Coding, creada especialment per viure-la al Planetari per les artistes descodificadores Linalab i Turbulente, i la instal·lació audiovisual generativa de Santi Vilanova Forms Screen Ensemble.

Notícies relacionades