Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

El pressupost de la Fundació ”la Caixa” arribarà als 538 milions d'euros el 2023

Barcelona, 22 Febrer 2023

  •  La Fundació ”la Caixa” tindrà aquest exercici el pressupost més alt de la seva història amb 538 milions d’euros, 23 més que l’any passat.
  • El 60% de la inversió, 320 milions d’euros, es destinarà al desenvolupament de programes socials, entre els quals destaquen els de lluita contra la pobresa infantil, la creació d’ocupació per a col·lectius amb dificultats, l’envelliment actiu o l’atenció a persones amb malalties avançades.
  • Isidre Fainé, president de la Fundació ”la Caixa”, ha destacat: «És precisament en moments difícils com els actuals quan hem d’estar més a prop de tota la societat i, especialment, d’aquelles persones que es troben en situació de vulnerabilitat . Al centre de les nostres preocupacions hi ha les persones i el benestar de les seves vides. El nostre propòsit com a Fundació “la Caixa” és, senzillament, el desenvolupament social i humà, el progrés col·lectiu, i el benestar de cada persona considerada i tractada com a individu».

Notícies relacionades