Tornar Tornar

El matemàtic Joel David Hamkins dissertarà a CosmoCaixa sobre la teoria dels jocs infinits

Barcelona, 16 Març 2023

  • La Fundació ”la Caixa” presenta al Museu de la Ciència CosmoCaixa la conferència Pensament estratègic en jocs infinits, a càrrec del matemàtic Joel David Hamkins, en la qual parlarà sobre els estudis matemàtics que hi ha darrere dels jocs amb un nombre infinit de rondes.
  • El dijous 16 de març a les 19 h, el reconegut matemàtic i filòsof explicarà a CosmoCaixa teoremes i resultats que demostren que les dames o els escacs infinits poden convergir en un equilibri perfecte.
  • La sessió s’emmarca en el cicle Grans de la ciència, que acull personalitats il·lustres de la ciència que han assolit fites o han fet descobriments excepcionals per a la humanitat.

Notícies relacionades