Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” i l’hospital Clínic Barcelona renoven la seva aliança de recerca contra el càncer

Barcelona, 6 Juliol 2023

  • La Fundació ”la Caixa” destinarà 4,6 milions d’euros a potenciar la recerca a l’hospital Clínic Barcelona amb l’objectiu de desenvolupar noves teràpies personalitzades per a diversos tipus de càncer, tant de la sang com tumors sòlids, i per a altres malalties del sistema immunitari.
  • Una part de l’aportació servirà també per donar suport a dos programes de recerca traslacional que volen abordar desafiaments de salut específics a través de la col·laboració entre investigadors fonamentals, translacionals i clínics.
  • El conveni previ entre ambdues institucions ha permès la creació de la Unitat de Recerca en Immunoteràpia CaixaResearch, en la qual s’han dut a terme amb èxit dos assaigs clínics de noves teràpies per a la leucèmia limfoblàstica aguda i el mieloma múltiple.

Notícies relacionades