Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” promou la innovació social a Moçambic amb la creació de 4.500 llocs de treball

Maputo, 1 Agost 2023

  • En el marc del programa Work4Progress, que promou la innovació social i la creació d’ocupació de qualitat entre dones i joves vulnerables, la Fundació ”la Caixa” ha col·laborat amb 18 organitzacions locals i internacionals de Cabo Delgado i Maputo per impulsar més de 450 empreses.
  • Com a part de les activitats de Work4Progress, l’Àrea Internacional de la Fundació ”la Caixa” ha inaugurat la Casa Agrària, una iniciativa impulsada per nou associacions gestionades per dones que té com a objectiu la recollida, la transformació i la comercialització dels excedents de les collites.
  • En el marc del programa Juntos!, de reforç de les organitzacions moçambiqueses de la societat civil, la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Aga Khan han atorgat ajuts per valor de prop de 300.000 euros a un total de 13 projectes d’innovació social a Moçambic.

Notícies relacionades