Tornar Tornar

Els graduats en FP dual a Catalunya treballen més dies l’any i guanyen un 28 % més que els d’FP presencial

Barcelona, 16 Agost 2023

  • La millor inserció laboral es produeix durant el primer any d’aquests joves al mercat de treball, segons un estudi de l’Observatori Social de la Fundació ”la Caixa” liderat per investigadors del CEMFI, de l’IPEG i de la Universitat Autònoma de Madrid.
  • La diferència salarial es deu al fet que els graduats de la modalitat dual treballen 41 dies més a l’any que els seus companys de la modalitat presencial.
  • Electromedicina Clínica, Prevenció de Riscos Professionals, Paisatgisme i Medi Rural, Fabricació de Productes Farmacèutics i Biotecnològics, o Laboratori d’Anàlisi i Control de Qualitat són alguns dels cicles d’FP dual en els quals es treballa més dies després de la graduació.

Notícies relacionades