Tornar Tornar

Enllaços recomanats

CaixaResearch Health Meeting

Compartir-ho

Imprimir la notícia

El CaixaResearch Health Meeting debatrà als Jardins de Cap Roig sobre el present i el futur de la recerca i la innovació en salut

Girona, 20 Setembre 2023

  • En la trobada, que se celebrarà els dies 21 i 22 de setembre, hi participaran 40 investigadors d’Espanya i Portugal, entre els quals hi ha el director del Centre de Regulació Genòmica, Luis Serrano; la directora del Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques, María A. Blasco, i el vicedirector de l’Instituto de Medicina Molecular de Lisboa, Bruno Silva-Santos.
  • L’esdeveniment, del qual aquest any se celebra la segona edició, està organitzat per la Fundació ”la Caixa” i té l’objectiu de crear un espai de debat i reflexió en què es parlarà de temes com el foment de la participació de la societat per maximitzar l’impacte de la recerca en salut o la importància d’impulsar la innovació i la transferència de resultats.
  • Tots els investigadors participants en la trobada han rebut un ajut de la convocatòria CaixaResearch d’Investigació en Salut del 2019 per dur a terme projectes transformadors per fer front a les malalties que causen més impacte, com les cardiovasculars, les infeccioses, les neurològiques o les oncològiques.

Notícies relacionades