Tornar Tornar

CaixaForum Tarragona imprimeix el futur amb l’exposició PRINT3D

Tarragona, 21 Setembre 2023

  • L’exposició Print 3D Reimprimir la realitat, que romandrà al centre fins al mes de febrer, convida a viatjar cap el futur i permet aprofundir en aquesta tecnologia ràpida, senzilla, econòmica i versàtil amb molt de camí per endavant.
  • Des de fa més de trenta anys, les impressores 3D han obert un nou món de possibilitats que abans eren totalment impensables. Amb una bona idea, un ordinador i material per imprimir, aquestes impressores han començat a obrir noves portes en àmbits com la sanitat, l’art o l’arquitectura.
  • L’exposició permet explorar l’impacte de la impressió en 3D en la nostra societat, com també preguntar-nos fins a quin punt transformarà el nostre dia a dia i què suposarà el seu ús, cada cop més extens, per al sistema productiu actual. Una transformació que ben segur que motivarà la reformulació de conceptes fonamentals com ara l’autoria, la producció o l’accessibilitat. Som davant d’una veritable revolució tecnològica?

Notícies relacionades

CaixaForum+La música inunda aquest desembre CaixaForum+ amb la sèrie original From Vinyl to Camila i 15 documentals del Festival In-Edit

From Vinyl to Camila és una sèrie de producció pròpia que fa un recorregut antropològic i irreverent per la història de la música. Aquest mes la plataforma es converteix, a més, en seu online del Festival In-Edit i estrena diversos documentals que tenen Wim Wenders, Ken Loach o el dissenyador de moda Antonio Lopez com a protagonistes.

La música inunda aquest desembre CaixaForum+ amb la sèrie original <i>From Vinyl to Camila</i> i 15 documentals del Festival In-Edit